Over ons

Actief sinds 2014

Cloud computing

Cloud computing is het via het internet op aanvraag beschikbaar stellen van hardware, software en gegevens, ongeveer zoals elektriciteit uit het lichtnet. De term is afkomstig uit de schematechnieken uit de informatica, waar een groot, decentraal netwerk (zoals het internet) met behulp van een wolk wordt aangeduid.

De cloud staat voor een netwerk dat met al de computers die erop aangesloten zijn een soort ‘wolk van computers’ vormt, waarbij de eindgebruiker niet weet op hoeveel of welke computer(s) de software draait of waar die computers precies staan. De gebruiker hoeft op deze manier geen eigenaar meer te zijn van de gebruikte hard- en software en is dus ook niet verantwoordelijk voor het onderhoud. De details van de informatietechnologische infrastructuur worden aan het oog onttrokken en de gebruiker beschikt over een “eigen”, in omvang en mogelijkheden schaalbare, virtuele infrastructuur. De cloud is dus een techniek waarmee schaalbare online diensten kunnen worden aangeboden. Zonder de mogelijkheid tot schalen heeft een aangeboden online dienst geen betrekking op cloud computing.

Wij van Linge ICT helpen u graag om het maximale rendement te realiseren door het inzetten van Cloud computing. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek.

CONTACT OPNEMEN

Cloud computing100%
Service100%
Klanttevredenheid90%
Oplossingen storingen95%
0
KLANTEN
0
PROJECTEN
0
WERKUREN
0
OVERIGE

SERVICE

Snelle support nodig?